Bemutatkozás

2007 szeptemberében indítottam egyéni vállalkozásomat. Az első esztendőben használt gépek vétele és eladása határozta meg a tevékenységet. Alkalomszerűen a mai napig vásárolok és értékesítek, – első sorban mezőgazdasági gépeket.
Vállalkozásom második évében kibővült a tevékenységi kör új Belarus traktorok és mezőgazdasági munkagépek forgalmazásával.
Ugyanezen évtől napjainkig a fő tevékenységi köröm a fűrészárú gyártás. A Türjei Ipari Park területén közel kettő hektáros általam tulajdonolt terület rendelkezik a tevékenység folytatásához szükséges engedélyekkel.
A fa apríték gyártása és értékesítése 2009-től meghatározó a tevékenységemben. Vállalkozásom törekszik új, modern technológiai megoldások alkalmazására. Részben gazdálkodási eredményből, részben pályázatokból folyamatosan fejlődik az alkalmazott technológia és a telephely színvonala is.
Emelkedik az alkalmazottak száma és a gazdálkodási eredmény.

2012-ben minőségirányítási rendszer került bevezetésre és tanúsításra. Ehhez kapcsolódóan alkottuk meg és hirdettük ki cégem Minőségpolitika-ját. Ennek szellemében folytatjuk működésünket. Kiléptünk a mikro vállalkozói körből.

Telephelyemen ötszáz négyzetméteres könnyűszerkezetes szerelőcsarnok, valamint mérlegeléshez 60 tonnás új, hitelesített hídmérleg áll rendelkezésre.

Vállalkozásom felkészült az apríték előállítása mellett annak hatékony szállítására is. Igény esetén elvégezzük az alapanyag teljes fakitermelési munkafolyamatát, a kivágástól a vágástér tisztításán át az erdei utak rendbetételéig.

Munkagépeink kifejezetten nehéz (vizenyős, meredek) terepviszonyok között is, magyarországon egyedülálló teljesítményre képesek. Az előállított fa apríték kielégíti az ÖNORM szabvány (G30; G50; G100) követelményei mellett az EN 14961-4 uniós fa apríték szabvány követelményeit.  Értékesítésünk 20-50 százaléka uniós exportra történik. Éves értékesítési mennyiség 60 ezer tonna apríték, melyet növelni kívánunk.

Kategória: hír | A közvetlen link.