Kezdőlap

Bemutatkozás

2007 szeptemberében indítottam egyéni vállalkozásomat. Az első esztendőben használt gépek vétele és eladása határozta meg a tevékenységet. Alkalomszerűen a mai napig vásárolok és értékesítek, – első sorban mezőgazdasági gépeket.
Vállalkozásom második évében kibővült a tevékenységi kör új Belarus traktorok és mezőgazdasági munkagépek forgalmazásával.
Ugyanezen évtől napjainkig a fő tevékenységi köröm a fűrészárú gyártás. A Türjei Ipari Park területén 60.000 m2 általam tulajdonolt terület rendelkezik a tevékenység folytatásához szükséges engedélyekkel.
A fa apríték gyártása és értékesítése 2009-től meghatározó a tevékenységemben. Vállalkozásom törekszik új, modern technológiai megoldások alkalmazására. Részben gazdálkodási eredményből, részben pályázatokból folyamatosan fejlődik az alkalmazott technológia és a telephely színvonala is.
Emelkedik az alkalmazottak száma és a gazdálkodási eredmény.

2012-ben minőségirányítási rendszer került bevezetésre és tanúsításra. Ehhez kapcsolódóan alkottuk meg és hirdettük ki cégem Minőségpolitika-ját. Ennek szellemében folytatjuk működésünket. Kiléptünk a mikro vállalkozói körből.

Telephelyemen ötszáz négyzetméteres könnyűszerkezetes szerelőcsarnok, valamint mérlegeléshez 60 tonnás új, hitelesített hídmérleg áll rendelkezésre.

Vállalkozásom felkészült az apríték előállítása mellett annak hatékony szállítására is. Igény esetén elvégezzük az alapanyag teljes fakitermelési munkafolyamatát, a kivágástól a vágástér tisztításán át az erdei utak rendbetételéig.

Munkagépeink kifejezetten nehéz (vizenyős, meredek) terepviszonyok között is, magyarországon egyedülálló teljesítményre képesek. Az előállított fa apríték kielégíti az ÖNORM szabvány (G30; G50; G100) követelményei mellett az EN 14961-4 uniós fa apríték szabvány követelményeit.  Éves értékesítési mennyiség 150 ezer tonna apríték, melyet növelni kívánunk.

Beszerzési politika

A fa apríték alapanyaga vásárlás során kerül beszerzésre. Lehetőleg fenntartható erdőgazdálkodásból származó alapanyaggal dolgozunk. A fa fajtájától függetlenül rönköt-ágfát bármilyen mérettartományban feldolgozunk.

Beszerzési  területünk Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Zala, Somogy megye, de mondhatjuk az egész Dunántúlt. Kitűnő minőségű termékünk bel- és külföldön egyaránt keresett. Technológiai felszereltségünk nagy mennyiségek gyors feldolgozását is lehetővé teszi. Amennyiben gépsorunk egy adott körzetben dolgozik, már egy kamionnyi tételt is vásárolunk.

Vásárolunk:

– A vágástéren, vagy egyéb megközelíthető helyen depózott rönköt, ágfát.

– Vágástéren összegyűjtés nélkül hagyott alapanyagot.

– Lábon álló fás növénytársulást, erdőrészletet, komplett kitermelésre, feldolgozásra.

Gépsorunk ingoványos, lejtős, vizes területen is jól vizsgázott.

Üzleti partnereimmel mindenkor a kölcsönös elégedettség elérésére törekszem.

Az általam vállalt fizetési kötelezettségeknek határidőn belül eleget teszek. Az elmúlt évtizedből vállalkozásom igazolható referenciák sorát tudja felmutatni mind a technológiai felkészültség, mind az üzleti megbízhatóság terén.

Várom további partnereim jelentkezését valamelyik elérhetőségemen!
A beszerzési folyamat

  1. A felajánlást követően egyeztetett időpontban személyes megtekintés, majd szerződéskötés történik. Követelmény az érvényes cégkivonat.
  2. Az alapanyag feldolgozása után kiállítható a számla, melyet azonnal teljesítünk.

Minőségpolitika

A Vállalkozás stratégiai tervezésének részeként készült el annak minőségpolitikája.

A Vállalkozás küldetése

“A Vállalkozás kiváló minőségű fa aprítékot előállító és értékesítő, fejlődőképes vállalkozás, mely a Vállalkozás iránt elkötelezett munkavállalóinak hosszú távú foglalkoztatására törekszik.”

Jövőképünk

“Legyen Pendli István egyéni vállalkozó a Minőség és Megbízhatóság elismert képviselője az fa apríték gyártás területén!”

A Pendli István  által megfogalmazott és kinyilvánított “vízió” és “misszió” alkotja a szervezet stratégiájának alapját.
Erre épül, de ez egyben része is a Vállalkozás minőségpolitikájának.
Minőség alatt termékeink, előállító és értékesítő rendszerünk működésének minőségét értjük.
A minőség biztosítása a vállalkozás minden egyes munkavállalójának kötelessége.

Célunk
– Az érdekelt felek igényeit, elvárásait szolgáló termékek és szolgáltatások előállítása, értékesítése.
– Nagyobb teljesítményre ösztönző, munkahelyi elégedettséget növelő környezet kialakítása.
– MIR rendszerünk hatásos működtetése révén gazdasági hatékonyság elérése.
– A társadalmi problémák megoldásában jó állampolgárhoz méltó társasági és egyéni részvétel.
– Kölcsönös megértés, bizalom,  együttműködési készség a vállalati közösség tagjai között,  és a cégen kívül is.

A Vállalkozás kötelezettséget vállal
– Betartja termékei minőségével kapcsolatos törvényi és szabályozó követelményeket.
– A szervezet azonosítja és figyeli a vevők, partnerek, és más érdekelt felek arra vonatkozó észleléseit, hogy sikerült-e teljesíteni a követelményeket.
– Törekszik a környezetet terhelő hatások minimalizálására, a munkakörülmények és  a Vállalkozás környezeti teljesítményének javítására.
– A munkavállalók tudatosságát, motivációját és részvételét fokozó célokat dolgoz ki.

A kialakított minőségpolitika közös gondolkodás és akarat eredménye.

Minőségpolitikánk a minőségcélok kitűzésén, és a célok elérésein keresztül valósul meg. A célok kitűzését és teljesítését körültekintő gazdasági elemzés kíséri.

Az elemzés eredményének tükrében minőségpolitikánkat időről-időre átvizsgáljuk, és indokolt esetben aktualizáljuk.

Az eredményes működés érdekében tanúsított Minőségirányítási Rendszer-t működtetünk, melynek fejlesztését biztosítjuk.

Pendli István határozott célja, hogy a minőségpolitika megalkotásával, elfogadtatásával, megvalósításával igényes szervezeti minőségkultúra alakuljon ki!