Beruházások

Első nagyobb beruházásunk egy nagy teljesítményű WT 11 Z aprítógép, egy Epsilon S100F 101 típusú daru, valamint rakodó és aprítógép meghajtását biztosító 420 LE teljesítményű erőgépet. Az eszközök megfelelő tárolásához és javításához üzemépületet hoztunk létre.

A technológiai fejlesztéssel párhuzamosan pénzügyi eredményeink is javultak. A 2012-es év végére nettó árbevételünk a tizenötszörösére nőtt! Jelenleg 13 főt foglalkoztatunk.

Megnövekedett árbevételünk a fellépő és egyre szélesedő igényeknek, a rengeteg munkának és a technológiai fejlesztéseknek köszönhető. A hosszú távú működés alapját pedig az olyan állandó partnerek jelentik, mint az ÖBf AG, az Esterházy Forst und Naturmanagement GmbH, a BELARUS TRAKTOR Kft., az NÖ Waldverband GmbH, illetve a Mus-Max GmbH adja.

A jövőben célunk, hogy a folyamatos fejlődést biztosítsuk, melynek legfontosabb lépése további technológiai fejlesztések bevezetése. A fejlesztések segítségével egyedülálló technológiai megoldásokat tudunk nyújtani ügyfeleink számára, mellyel méginkább idő- és költséghatékonnyá tehető a munka.

Pályázat neve: Pendli István Attila egyéni vállalkozásának technológiai fejlesztése Elliator 140XXC mono darugémmel, M18 típusú hídmérleggel, Karcher HDS 10/20-4M elektromos működtetésű melegvízes mosóval

Pályázat száma: GOP-2.1.1-12/B-2013-1814

Dátum: 2013.07.30.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség oldala: http://www.szechenyi2020.hu

Kategória: pályázat | A közvetlen link.